WIE IS DE AMS?

Een community van mensen die nieuwsgierig zijn naar en/of geloven in het toepassen en integreren van mindfulness in de sportwereld.

De drijvende krachten achter de AMS zijn Peter Meurs en Roxanna van Erp. Ze vonden elkaar zo’n 10 jaar geleden. De liefde voor de sport verbond hen. Ze spraken dezelfde taal. De taal van de sport. De geur van de kleedkamer was hen bekend. Ze begrepen wat het van een talentvolle (top)sporter vraagt om iedere dag weer op te komen dagen, om te werken aan zijn of haar droom. En van de coach die iedere dag opstaat om de sporter weer iets verder te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.

 

Wat hen nog meer verbond was het geloof in de kracht van mindfulness. Dit hadden ze zelf aan den lijve mogen ondervinden. Ervan overtuigd dat dit de missing link in de sport was, begonnen ze in 2013 hun missie. Om meer bewustzijn en compassie te brengen in de (top)sport. Sporters en coaches te empoweren, door in het moment te zijn. En te presteren! Samen met Lydia Poel richtten ze de Academie voor Mindfulness in de Sport op.

 

Nu 10 jaar later ziet de (sport)wereld er heel anders uit. De uitdagingen waar we als mensheid voor staan, vragen om een andere grondhouding en ander gedrag. Ook binnen de sportwereld. Onze overtuiging dat bewustzijn en compassie hier een sleutel in zijn, is door de tijdsgeest alleen maar gegroeid.

 

Het mooie is dat je het kan trainen! Het kan ontwikkelen. Cultiveren. Belichamen. En voorleven. Je kan er iedere dag mee beginnen. Vandaag nog!

 

Ben je geïnteresseerd wat mindfulness voor jou of jouw team of organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met Peter of Roxanna. Ze leggen je graag meer uit over de mogelijkheden van mindfulness voor jou en/of jouw team/organisatie. En als je deel wilt nemen aan onze community, dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Onze Community (tot nu toe...)

LATEN WE CONTACT MAKEN!

En te kijken hoe we samen kunnen werken aan het supporten van mindfulness in de sportwereld.